Back to school

På onsdag smäller det, då är det bara att gnida geniknölarna för då tar man sig tillbaka till skolan! Känner mig lite pirrig och sitter seriöst och funderar vad fasen jag ska ha på mig, vilket jag gjort i snart två veckor.. patetisk va? Men sak samma, kläder är viktigt när man ska ge ett första intryck, så det så! Men det kommer bli grymt kul med skola igen, inte pluggandet men själva livet, ser fram emot det som aldrig förr.

Annars har man helg varit händelserik. Jobbar både fredag och lördag och varit ut både fredag och lördag. Träffat gamla vänner, fått sig nya vänner och skrattat en hel del, kan man bägra mer eller? Så tack denna helg, och speciellt tack till Linda, Jenny och Johanna som stod vid min sida, hade en grym helg!

Sen ska jag nu visa på hur jäkla klyftig jag egentligen är. Skulle ta upp ett paket köttfärs i fredags, eller en påse för vi delar alltid upp i påsar när vi köper. Hur som helst så hade vi två påsar i kylen, den ena lite mindre full än den andra. Så tänkte att båda var köttfärs och att jag tar den mindre för jag ska ju bara göra till mig. Jag verkligen studerar påsen för att se så det är köttfärs. Skulle nämligen ta mig för att göra chili i fredags, vilket inte blev för vi gick ju ut på partaj. Men i alla fall, när jag vaknar sen på lördag och tar ut skålen med köttet ser jag ju att det här inte alls var köttfärs utan kotletter. Men ni ska veta att när jag lade "kotletterna" i marinad igår och sen tog fram dom idag för att lägga dom i stekpannan.. då ser jag att det fasiken i mig är entrecot! Men sak samma, var bara bra, för det är nästan det enda köttet jag kan äta utan att jag tror en hel ko växer i munnen. Har gyrmt svårt för att äta torrt kött när det bara blir torrare och torrare ju mer man tuggar. Men sak samma, det blev helt insane gott och det finns en bit till kvar!

Nu tappade jag bort mig lite så vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, men kanske återkommer senare när jag återfått min extrema fantasi.


Från LK helgen

xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0