Ett tomt hus

Ungarna är för tillfället hos sin mamma vilket gör att jag är ledig och att huset känns väldigt tomt. Jag ska inte klaga att jag är ledig, väldigt skönt att kunna ta sin egen tid till saker man vill göra och göra de saker man måste i lugn och ro. Har ju doggisarna som sällskap, valparna är SÅ söta så ni förstår inte!

Hur som helst fick jag en del gjort idag, en del som i shopping for fun! Åt lunch med pappan och hans flickvän och sen bar det av till diverse malls. Var tvungen att fixa mig nytt smink och sen ville jag hemskt gärna ha ett par uggs för skidresan som äger rum om drygt en vecka. Blev inga riktiga uggs utan något annat märke som jag inte riktigt fattar vad de är, EW typ eller nå? Om jag fattar det rätt är det också nå Australienskt märke men något billigare än uggs. Men vem bryr sig om det? Dom ser ju ändå exakt likadana ut! Dom jag köpte mig idag är typ brun/grå eller nått av det, typ olika i olika ljus, mysko.. men ska fixa mig ett par riktiga uggs, grå, när jag tjänat mig lite mer pengar. Sen var vi in på H&M bara för att kika, hittade en grå typ jackaktig sak. Ovanför stod det 15 dollar off och på prislappen var det fastklistrat en lapp där det stod 19 dollar så antog att dom redan dragit av rabatten. Går fram till kassan, killen blippar jackan och se på tusan den kostade endast 4.95 dollar (35 kr), vilket kap! Killen i kassan blev helt nervös och börja undra om det verkligen kunde stämma och frågade var jag hade hittat den, "You understand that you just got a jacket for 5 dollar, that's amazing!" Så skoja inte att jag var nöjd! Sen fick jag mig en ny foundation och två nagellack för 15 dollar (105 kr) så här kan man hitta billigt om man vill!

Kvällen spenderades med Stina, Maria och Bernie, plus en massa andra. En kompis till dom fyllde år så vi for till Hofbräuhaus och sen vidare till nå mysko ställe där man kunde typ hyra vattenpipor och sitta med de.. wierd! (och ohygieniskt, hoja!). Där droppade faktiskt vi av och for tillbaka till Shady side där vi käka lite och sen var det hem som gällde. Inte så superspännande kväll men helt okej och trevlig! Nu är klockan nassi nassi!

"I just got myself a jacket for less then 5 dollar!"

Kommentarer
Postat av: Linnea

Dags att börja kommentera :) Du får lägga upp lite bilder i bloggen hörru? Även om du inte får på nå barn eller hundar eller nå, så på jackan kanske? :) Jag vill ju veta vad du köper ;) Puuusss

2010-03-21 @ 11:32:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0