Puppie love!

Stackars lilla Macho var så sjuk nu idag så han fick åka på sjukhus där det slutade med att han blev omhändertagen av en kvinna som ska behålla honom och göra honom frisker. Vad jag vet kommer han inte dö utan klara sig bara fint men nu är ju stackars Elvis ensam. Får leka extra mycket med honom istället! Tog ut han en stund idag och sen lekte jag med honom i vardagsrummet tills han blev så slut att han somnade i mitt knä, hur gulligt är inte det?!

Tänkte ta mig ut och motionera idag, är fortfarande lite sjuk men en powerwalk bara för att få lite flås. Visste precis var jag ställt mina löpskor.. bredvid mina ballerinaskor under bänken i hallen. Men tror ni dom var där? Nej icket. Sprang uppför trapporna och kolla i mitt rum, inte där heller? Ringer Lisa (som städade huset igår) om hon visste men hon sa samma sak som jag att dom ska stå under bänken bredvid mina ballerina. Hade öppet hus igår så börja ju undra om någon snott dom, men det lät hima otroligt. Kom på sen att tjejen hade fått nya löpskor, nära identiska med mina så smsa mamman och fråga om dom råkat få med sig dom. Mycket riktigt så hade tjejen tagit med sig dom i tron om att det var hennes. Trodde först att jag blivit helt virrig! Hur som helst, blev ingen workout, får ta det imorn!

Tog mig ut på äventyr idag, körde bland annat första gången på The Highway! For ut till ett område som har en massa affärer. Det blev ett par undershorts för träning, alla som tränar vet vad jag menar, sen blev det ett par vanliga beige shorts och ett par flipflops. Hittade SÅ mycket fina grejer på Target och Marshalls, ramar och tavlor så de sjöng om det, ville ha allihopa! Ska köpa mig en del av det till det nya huset så jag får ett mer personligt rum. Just nu känns det lite som att jag bara fått ett rum som jag ska ha ett tag bara. Ska ju i och för sig det eftersom vi flyttar snart, men i alla fall. Ska försöka ta reda på vad som händer ikväll nu!

"Why won't you poop? Oh, thats why.."


Shoppingen idag, brillorna köptes tiigare men tänkte visa ändå


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0