Stockholm

Vilken kanon helg! Tackar Stina några varv runt jorden som jag fick tillbringa den med. På fredag morgon bar det av så tidigt som det bara gick, avgång från Kallax 06:35. Framme i Sthlm vid åtta tiden och halvtimme efter dök Stina upp. Efter många om och men och GPS sökanden hittade vi till lägenheten som skulle agera hem för helgen. Vi gjorde oss hemmastadda och gick sedan ner på konsum för att inhandla diverse ätbara saker. Fick i oss lite frulle och efter detta tågade vi ut på stan för att se oss omkring. Blev lite shopping och en massa catching up. Sen bar det av hemmåt, besök på "apoteket med den gröna skylten" och lyckades sedan få ihop en fin fin middag med kyckling, matvete och en go sallad. Vi "pulade" på med dusch och nödvändigt fix. Skulle ut och möta Freppe men killen va så seg så vi tog oss ut på egna äventyr. Frågade lite, använde GPSen men till slut hittade vi till en bar som hette Soft. Riktigt bra för att inte vara så bra, men de va go musik och gott sällskap så vem ska klaga? Till slut hittade även Freppe till Soft och efter det drog vi vidare till Lobby där vi fortsatte dansandet heeeela natten.

Lördag blev en seg start. Eller jag var som en studsboll redan klockan 10 av någon anledning. Men överlag tog det oss ändå till klockan två innan vi tog oss ut. Vi kilade iväg mot Gamlastan där vi uppsökte fiket Kaffekoppen. Åt en supergod spenatsoppa och mådde bra. Sen var det dags att skynda hemmåt för festen var inte slut än. Vi köpte mat för att grilla och sen blev det snabbfix innan vi tog oss till Carro och John, även Tovie var där. Det blev mycket prat, god mat och sällskapsspel innan det var dags att ta sig innåt stan igen för en ny kväll med klackarna i taket. Hamnade först på söder men var inte så mycket drag där så det blev Lobby igen, helt suveränt. Väl inne på Lobby träffan man helt otippat på Lulefolk också, var ju himla kul! Så det blev skaka en massa rumpa och så som alla Lulekvällar blev det en MAX på det. Slutet på kvällen, allting gott!

Söndag blev det en lika seg start. Men med inga måsten kommande kväll gjorde det absolut ingenting. Vi tog oss upp och in till Gamlastan igen där vi mötte upp Carro och Tove för en kina lunch, grymt gott. Sen satt vi nere vid någon hamn, tvärs emot Riddarholmen om ja inte missminer mig, och mådde gott. Var lite kallt så satt inte så länge, men oj så skönt. Men dagen drog mot sitt slut, så då var planen godis och film, vilket det också blev. Vi hann även med att slinga mitt hår lite lätt, ingen stor förändring men nu ser det mest lite solblekt ut i hela håret, blev fint. Var inte så mycket mer denna dag.

Måndag, sista dagen. Denna morgon var det min tur att vara död. Men vi städade ihop oss och drog på shorts och linne, var gudomligt varmt och fint ute. Blev ner till hamnen där igen för att steka. rullade upp tröjan och rullade ner shortsen. Lyckades bränna mig på knäna av alla ställen, men så värt. Köpte även med oss sushi som åts i solen, helt underbart. Efter ett tag tog vi oss tillbaka genom stan, stannade för lite shopping och även för en mjukglass innan vi tog oss till lägenheten för att plocka ihop det sista och åka mot Arlanda med lite lätt ångest. Man börjar förstå nu varför man bor i södra Sverige, helt underbart är det! Så kort och gott var det en suverän helg och denna gör vi om så fort som möjligt! Så tackar och bockar till alla med verkande 6-9 maj 2011!



















xoxo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0