Dunderförkyld

Legat hemma hela dagen och nyst, snorat och hostat som en galning. Jobbig värld man måste leva i ibland. Gårdagen var i alla fall helt okej. Fast dansa runt hela dagen med feber är kanske inte den bästa kombon. Men vi fick ju ut en hel del i alla fall utav helgrepet. Även från streeten även fast får lärare inte ens var där. Men det lilla vi gick igenom i torsdags hade faktiskt sjunkit in ganska så bra så nu ska bara vår danslärare bli frisker så vi får ihop sista stegen. Hoppas att det löser sig så vi inte behöver skämmas på uppvisningen.

Sen har jag en fundering. Hade nån timme igår över lunch där som jag inte dansade utan mötte syster på stan och åt en sallad. Sen har som smällt upp glassbaren där inne på smedjan så jag tog mig friheten att ta årets första mjukglass. Jag har dock ett litet problem när jag äter dessa förbannade glassar. Eller det är inte glassen det är fel på, utan plastskedarna man äter med. Jag slickar typ av skeden så hårt att jag skär mig överläppen som i mungiporna och sen även på insidan av underläppet. Helt uppbränd blir jag och så gör det svin ont. Tog en fin bild på glassen men har inte min kamerasladd här så kan inte ladda över den, tyvärr. Men god var den i alla fall. Lite smärta får man väl offra för en mjukglass?

Såg just också en himla bra film. Den hette så mycket som "We bought a Zoo". Riktigt bra med Matt Damon och Scarlett Johansson. Undrar just om hon är svensk? Eller till viss del när hon nu heter Johansson i efternamn. Tåls att googla! Har även tagit tag i en viss bikini som jag och säkert resten av alla tjejer i sverige velat ha. Det är i alla fall USA bikinin från Style by Tyra, sjukt fin. Blev även ett par örhängen i form av små kors.





xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0